Monday February 24, 2020

Replike in oprema

Replike in oprema

Pri igri je dovoljena uporaba izključno airsoft replik. Torej električnih airsoft replik orožja (AEG), airsoft replik na vzmet, ter airsoft replik na plin (HF134a, HFC22, CO2 ipd). VSE OSTALO JE PREPOVEDANO!

VSI POSEGI V REPLIKO MED SPOPADOM MORAJO BITI JAVLJENI GMu. SPREMINJANJE IZHODNE HITROSTI REPLIKE MED SPOPADOM POMENI TAKOJŠNJE SLOVO Z DOGODKA TER VSEH PRIHODNJIH, DO NADALJNJEGA.

1. Pištole, revolverji in brzostrelke
Replike orožja, ki v originalu strelja pištolsko strelivo 9x19, .40SW in podobno, ne sme imeti povečane moči izstrelka. Izhodna hitrost izstrelka je omejena na tisto, ki jo je konstrukcijsko določil proizvajalec oziroma 100m/s oz. 330fps (energija izstrelka manjša od 1J). Dolžina cevi je manj kot 220mm.

2. Jurišne puške
(Replike orožja, ki uporablja močnejše strelivo od pištolskega). Največja dovoljena izhodna hitrost izstrelka 120m/s oz. 395fps z 0.2g BB kroglico. Dolžina notranje cevi je 220mm in več.

3. Replike podpornega orožja
(Replike orožja, ki je eksplicitno namenjeno ognjeni podpori v bojih).
Največja dovoljena izhodna hitrost izstrelka je 140m/s oz. 460fps z 0.2g BB kroglico.

4. Polavtomatske ostrostrelske puške
(Replike orožja z izključno polavtomatskim delovanjem, namenjeno ostrostrelcem in je daljše od 100cm). Ob pogoju, da ima orožje nameščen optični merek z vsaj 1.5x povečavo je lahko največja dovoljena hitrost izstrelka 150m/s oz. 500fps z 0.2g kroglico. Lahko imajo avtomatski način delovanja za odpravljanje zastojev, če je to potrebno, a je potrebno na kroniranju na to opozoriti. Puška se pri tem usmeri v tla in odstrani nabojnik. Uporaba avtomatskega načina v boju lahko po presoji sodnikov pomeni takojšnjo izključitev CELOTNE EKIPE iz dogodka. Minimalna razdalja je 30m.

5. Ostrostrelske puške - repetirke
(Replike orožja brez avtomatskega ali polavtomatskega delovanja, namenjeno ostrostrelcem, daljše od 100cm). Ob pogoju, da ima orožje nameščen optični merek z vsaj 1.5x povečavo je lahko največja dovoljena hitrost izstrelka 165m/s oz. 550fps z 0.2g kroglico. Minimalna razdalja je 30m.

Enotna prijava

Prijavite se z drugim računom:

Powered by OneAll Social Login
Prijava

Na vrh

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piskotke. We use cookies to improve our website and your experience when using it. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information