Monday October 23, 2017

Foal Eagle 2: Spopad za mladoletne

Konflikt na Korejskem polotoku se stopnjuje. Po obmejnem incidentu je očitno, da Demokratična ljudska republika Koreja nima zgolj obrambnih namenov, kot izjavlja uradni Pjongjang. Ofenziva proti jugu se namreč nadaljuje, glavnina enot na območju pa je že prestopila demilitarizirano območje na 38. vzporedniku. Korejska ljudska armada je utrpela ogromne izgube, ki pa so v neznatne v primerjavi z njeno številčnostjo. V kratkem se pričakuje protiofenziva Južnokorejske armade, ki ima na obmejnem območju zaradi prekinjene vojaške vaje Foal Eagle primerljivo število mož in opreme. Na kršitev ozemeljske suverenosti s strani razredne sovražnice se pričakuje odločen odgovor. Vodstvo Republike Koreje je samozavestno napovedalo, da bo protiofenziva zaradi tehnološke premoči Južnokorejske armade za vselej končala že dobrih 60 let trajajočo vojno.

Pripravljamo vam scenarij, kjer boste v nekaj urah na strani Severno ali Južno-Korejske armade sodelovali v napetem konfliktu, razplet pa bo odvisen samo od vas samih!

Dogodek je namenjen vsem mladoletnim, starim nad 15 let. Prijavite se lahko tudi klubi, a le v primeru, da bo na dogodku več kot pol vaših članov mladoletnih.

Za vse, ki ste brez lastne opreme imamo na voljo 8 kompletov za izposojo:
Komplet replika+zaščitna očala - prispevek 10€
Komplet replika+zaščitna očala+uniforma SV - prispevek 15€

Ker je prostor omejen, vas prosimo, da udeležbo najavite tukaj, uradno prijavo pa na el. naslova:

Prijave sprejemamo in so možne do 2. septembra 2015!

Pri prijavi navedite naslednje:
-ali potrebujete oziroma si boste izposodili opremo
-stran (Severna Koreja ali Južna Koreja)
-za klube: število udeležencev, mladoletnih in polnoletnih
Mladoletni igralci morajo s seboj prinesti podpisano dovoljenje staršev ali skrbnikov za udeležbo na spopadu Foal Eagle 2, še raje pa vidimo, da pridejo skupaj s starši, da se lahko srečamo tudi z njimi.
Izjava se nahaja na tej povezavi:

Dogodek bo potekal na znani lokaciji, na naslovu Polica 1, kjer je sicer kmetija "Pri Poličarjevih" in kjer že vrsto let domujejo tudi naši manjši dogodki. Poličarjevi so najbolj poznani po okusnih in kvalitetnih mlećnih izdelkih, o katerih si več lahko preberete na spodnji strani.
Na voljo je pa tudi vrsta ostalih domačih izdelkov in pridelkov, da ne omenjamo čudovitega muzeja mlinskih kamnov, katerega ogled je prav tako na voljo.

Se vidimo na Polici!