Monday October 23, 2017

Foal Eagle

Situacija na Korejskem polotoku je napeta že dolgo in mirovni sporazum je daleč od podpisa. Južna Koreja je napovedala vojaško vajo z imenom Foal eagle, ki se bo začela odvijati oktobra 2014. Na vaji bodo preverjali usposobljenost sodelovanja artilerijskih in pehotnih sil v primeru napada na državo. Severna Koreja je kot odgovor proti državni meji napotila dodatne enote. Iz Pjongjanga so sporočili, da bodo na provokacije s strani Južne Koreje in poseganje v demilitarizirano cono odgovorili z napadom na južno sosedo, ter da nimajo zadržkov stopiti v totalno vojno. Republika koreja je odločno odgovorila, da se groženj s strani Severne Koreje  ne boji.

5. oktobra 2014 vabimo vse mladoletne airsoft navdušence na spopad z naslovom Foal eagle. Pripravljamo vam scenarij, kjer boste v nekaj urah na strani Severno ali Južno-Korejske armade sodelovali v napetem konfliktu, razplet pa bo odvisen samo od vas samih!

Dogodek je namenjen vsem mladoletnim, starim nad 15 let. Prijavite se lahko tudi klubi, a le v primeru, da bo na dogodku več kot pol vaših članov mladoletnih.

Za vse, ki ste brez lastne opreme imamo na voljo 8 kompletov za izposojo:
Komplet replika+zaščitna očala - prispevek 10€
Komplet replika+zaščitna očala+uniforma SV - prispevek 15€

Ker je prostor omejen, vas prosimo, da udeležbo najavite tukaj, prav tako pa na el. naslove:

Pri prijavi navedite naslednje:
-ali potrebujete oziroma si boste izposodili opremo
-stran (Severna Koreja ali Južna Koreja)
-za klube: število udeležencev, mladoletnih in polnoletnih