Monday August 03, 2020

IDEB 2012 - Bratislava

Člani demo enote DTI smo se skupaj z S&T Defence udeležili mednarodnega sejma obrambne tehnologije IDEB 2012, v Bratislavi.

Delovna mesta demo ekipe DTI

Predstavljali smo trenažer VBS2, z dvema moduloma in sicer trenažerjem postopkov za vozilo 8x8 Svarun slovenske vojske, ter šolskim mestom za prednjega opazovalca (FO, JTAC). Poleg te rešitve smo predstavljali tudi koncept bojevnika prihodnosti, ter programsko opremo za nadzor bojišča (C4I, C2).

V Bratislavi smo preživeli izredno naporne dni, a zanimanje s strani potencialnih strank ter pozornost, ki smo jo poželi kot edini uniformiranci poleg slovaške vojske ter častnikov delegacij sta odtehtala naš trud in delo.

 

Sejem sam je tako, kot Partner v Beogradu eden večjih regijskih dogodkov, ki poleg lokalnega obrambnega ministrstva ter domačih podjetij pritegne pozornost tujih vojsk, kot tudi proizvajalcev.
V kratkem bo v galeriji društa objavljena galerija slik, ki predstavljajo majhen del tistega, kar se je na sejmu dalo videti.

Enotna prijava

Prijavite se z drugim računom:

Powered by OneAll Social Login
Prijava

Na vrh

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piskotke. We use cookies to improve our website and your experience when using it. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information