Monday October 23, 2017

Operacija Solidground 2013

V Afganistanski provinci Kandahar blizu pakistanske meje, se v zadnjem mesecu povečuje delovanje islamistične teroristične skupine al-Qaeda. Zabeleženih je bilo trinajst napadov na vojške tarče in pet napadov na civilne objekte. Povečanje napadov je posledica prisotnosti vodje teroristične skupine Aymana al-Zawahirija in vojaške pomoči iz strani bližnjega Pakistana. Koalicijske sile so v provinco poslale regiment marincev z podporo specialnih enot z misijo uničenja sil al-Qaede blokiranja meje z Pakistanom in zajetjem njihovega vodje Aymana al-Zawahirija .

Spodaj je obrazec za prijavo. Za pokritje stroškov dogodka bomo ob registraciji pobirali prispevek 10€ na osebo.

Vsa navodila bodo udeleženci prejeli najmanj 1 teden pred dogodkom. V kolikor ne bo drugače navedeno, veljajo ta pravila.

Vsak udeleženec bo po koncu dogodka prejel topel obrok ter pijačo.

V kolikor kart za določeno stran ni več na voljo, se pozanimajte preko e-pošte (info{pri}drustvo-dti.si), prav tako vas prosimo, da v primeru neudeležbe to sporočite, da se vaša karta sprosti za druge.