Tuesday September 22, 2020

Operacija Solidground 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V Afganistanski provinci Kandahar blizu pakistanske meje, se v zadnjem mesecu povečuje delovanje islamistične teroristične skupine al-Qaeda. Zabeleženih je bilo trinajst napadov na vojške tarče in pet napadov na civilne objekte. Povečanje napadov je posledica prisotnosti vodje teroristične skupine Aymana al-Zawahirija in vojaške pomoči iz strani bližnjega Pakistana. Koalicijske sile so v provinco poslale regiment marincev z podporo specialnih enot z misijo uničenja sil al-Qaede blokiranja meje z Pakistanom in zajetjem njihovega vodje Aymana al-Zawahirija .

Spodaj je obrazec za prijavo. Za pokritje stroškov dogodka bomo ob registraciji pobirali prispevek 10€ na osebo.

Vsa navodila bodo udeleženci prejeli najmanj 1 teden pred dogodkom. V kolikor ne bo drugače navedeno, veljajo ta pravila.

Vsak udeleženec bo po koncu dogodka prejel topel obrok ter pijačo.

V kolikor kart za določeno stran ni več na voljo, se pozanimajte preko e-pošte (info{pri}drustvo-dti.si), prav tako vas prosimo, da v primeru neudeležbe to sporočite, da se vaša karta sprosti za druge.

Enotna prijava

Prijavite se z drugim računom:

Powered by OneAll Social Login
Prijava

Na vrh

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piskotke. We use cookies to improve our website and your experience when using it. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information